Camperen

Voor alles is een eerste keer! Zo ook voor een campervakantie!
Een beetje spannend was het wel, een heel weekend weg met je schoonouders, en dan ook nog een eerste ontmoeting met mamsie... maar het was een super weekend!

Vrijdagavond zijn we vertrokken. Onze eerste stop was Reeuwijk, waar we een heerlijk biefstukje hebben gegeten. Daarna de snelweg op, richting Borger! Al snel werd het donker, en kon je heerlijk de weg op kijken. Ik hou echt van rijden, maar in een camper zit je lekker hoog, en dat maakt het extra bijzonder!

Paul en ik hadden onze persoonlijke hut om in te slapen, er in klimmen en de gordijntjes dicht! Als een kind zo blij natuurlijk :) Toen we wakker werden, gingen we even naar het grootste hunnenbed van Nederland kijken (was veel kleiner dan in mijn herinnering), en toen op naar Boertange!

Een leuk klein vestingstadje, waar we lekker in de winkeltjes hebben gekeken, en voor iedereen wel wat leuks hebben gekocht. Het was mooi weer, wat ons de kans gaf om lekker over de wal te lopen en wat bij te kletsen. Ook de kastanjes vielen bij iedereen goed in de smaak! Je kan ze oprapen, roosteren, en sommige mensen kunnen er natuurlijk ook mee gooien ;).

Onze weg vervolgde zich over vele kleine weggetjes richting Ten Post. Onderweg nog lekker koffie met cake op een mooi plekje. De zon hield maar niet op, het leek wel zomer! Aangekomen bij mama, een lekker wijntje, en met z'n allen in de camper naar Ten Boer waar we uit eten zijn gegaan. Een leuk detail was, dat er in het restaurant treincoupées stonden, toevallig he?
Heerlijk gegeten, thuis nog nagekletst, en daarna in de achtertuin de camper in om te slapen.

Na een wederom zonnig kopje koffie zijn we weer verder gegaan, terug naar het westen. Het leuke is dat je dus gewoon onderweg aan tafel kan zitten en zo heb ik nog even aan mijn studie gezeten, gewoon... omdat het kon! (beter goed gejat dan slecht bedacht). We hebben nog een hele tijd op het vogelspotpunt bij Almere gestaan, om vogels en bronstige burlende damherten te bekijken en nasi te eten op 'de bult'.
Toen werd het al snel laat, en zijn we naar huis gegaan! Moe maar voldaan!
Merci voor het leuke weekend!

Reacties

Daphne zei…
Klinkt leuk het kamperen met een camper :D