Overschotel



Bereidingstijd: 30 minuten
1 persoon

Wat doe je als je eigenlijk nog vol zit van alle feestdagen, Paul ligt ziek op bed, je hebt geen zin om naar buiten te gaan, maar je wilt toch eigenlijk nog wel wat eten? Dan maak je een 'Overschotel'!

Ingrediƫnten
Alles wat over is, dus:
Wat spinazie
Een paar plakjes kipfilet
Een paar plakjes kaas
3 plakjes bladerdeeg
Een stuk of wat cherrytomaatjes
Een klein teentje knoflook
Peper, zout en oregano

Bereiden
Bekleed een 1 persoons ovenschotel met bladerdeeg. Snijd de kip, de kaas en de tomaatjes in stukjes. Roer deze door de ontdooide spinazie. Maak het op smaak met peper, zout, oregano en een uitgeperst teentje knoflook. Doe het mengsel in de ovenschaal. Vouw het bladerdeeg dicht, en doe boven op nog wat kaas. 20-25 min afbakken op 220C... klaar!

Mening
Boven verwachting! Ik zou het zo weer maken, en nog wat dingen toevoegen, zoals pijnboompitjes, een ei of andere groenten. Echt lekker, en wat vond jij ervan?

Reacties