HZN
















Bereidingstijd: 15 minuten
2-3 personen

Ingrediënten
1 klein zakje verse andijvie
1 paprika
1 zakje krieltjes
1 klein bakje (demi) creme fraiche
300 gram kip- of varkensshoarma
1 zakje geraspte kaas
1 eetlepel Djinten (gemalen komijn)

Bereiden
Bak de shoarma een paar minuutjes en voeg dan de aardappeltjes toe. Maak ondertussen een mengsel van de andijvie, kaas en djinten, en leg dit op de borden. Snijd de paprika in reepjes. Wanneer het vlees en de aardappeltjes goed gebakken zijn, zet je het vuur uit, en roer je de creme fraiche hier doorheen. Leg het vleesmengsel op het andijviemengsel. Maak het geheel mooi af met reepjes paprika.

Getipt door
Marcel, die hem weer van Fiona had, die hem weer uit de libelle had.

Mening
Nog niemand kunnen vinden die dit niet lekker vindt! En bijna al mijn vrienden en bekenden hebben het ondertussen wel uitgeprobeerd! Een beetje vreemd, maar erg lekker!
Wat vind jij er van?

Reacties