Lauwarme coucous-salade




Bereidingstijd: 20 minuten
2 personen

Ingrediënten
6 tomaten
1 plak feta (kaas, 150 g)
2 uien
300 g couscous
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal Tivall fijngehakt (175 g)
4 eetlepels tomatenketchup
1 theelepel kaneelpoeder
1 zakje rucolasla (75 g)


Bereiden
Tomaten en feta in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing wellen. In pan olie verhitten en fijngehakt 4 min. rul bakken, laatste 2 min. ui meebakken. Couscous met tomatenketchup, tomaat, gehakt, ui en kaneelpoeder mengen. Rucola door lauwwarme couscous scheppen en met feta garneren.

Getipt door
Jos

Mening
Erg lekker, maar die kaneel hoeft voor mij niet zo. Ik hou niet zo van zoet in mijn eten. Ook makkelijk om vegetarisch te maken, met quorngehakt, of gewoon zonder gehakt! We vonden hem zelf meer lauw-koud, maar dat mocht de pret niet drukken. En wat vond jij er van?

Reacties

Anoniem zei…
Best lekker! Maar de volgende dag toch ontzettende zin in een lekker stuk vlees... ;)
Anoniem zei…
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.