Lauwarme coucous-salade

Bereidingstijd: 20 minuten
2 personen
Ingrediënten
6 tomaten
1 plak feta (kaas, 150 g)
2 uien
300 g couscous
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal Tivall fijngehakt (175 g)
4 eetlepels tomatenketchup
1 theelepel kaneelpoeder
1 zakje rucolasla (75 g)
Bereiden
Tomaten en feta in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing wellen. In pan olie verhitten en fijngehakt 4 min. rul bakken, laatste 2 min. ui meebakken. Couscous met tomatenketchup, tomaat, gehakt, ui en kaneelpoeder mengen. Rucola door lauwwarme couscous scheppen en met feta garneren.
Getipt door
Jos
Mening
Erg lekker, maar die kaneel hoeft voor mij niet zo. Ik hou niet zo van zoet in mijn eten. Ook makkelijk om vegetarisch te maken, met quorngehakt, of gewoon zonder gehakt! We vonden hem zelf meer lauw-koud, maar dat mocht de pret niet drukken. En wat vond jij er van?
Reacties